Wordt partner met EnAct!

Waarom Partner Worden met EnAct?

Bent u op zoek naar een strategische samenwerkingsmogelijkheid die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Overweeg dan om partner te worden met EnAct, dé studievereniging van de School of Commerce en Entrepeneurship (SCE). Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom uw bedrijf zou moeten overwegen om met ons samen te werken:

  1. Toegang tot Toekomstig Talent: EnAct is de thuisbasis van getalenteerde studenten die staan te popelen om hun capaciteiten te tonen. Partner worden met EnAct biedt uw bedrijf directe toegang tot deze veelbelovende toekomstige professionals.
  2. Innovatieve Denkwijze: EnAct bevordert innovatie en creativiteit. Door met ons samen te werken, krijgt uw bedrijf de kans om nieuwe ideeën en frisse perspectieven te verkennen, wat kan leiden tot innovatieve oplossingen en groei.
  3. Stage- en Werkgelegenheidskansen: EnAct stelt bedrijven in staat om stages aan te bieden aan studenten, wat een waardevolle manier is om toekomstige werknemers te werven en te trainen. Daarnaast kunnen afgestudeerde EnAct-leden waardevolle aanwinsten zijn voor uw team.
  4. Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Samenwerken met EnAct toont uw bedrijfsbetrokkenheid bij onderwijs en gemeenschapsontwikkeling. Het biedt u de kans om bij te dragen aan de groei van de volgende generatie professionals.
  5. Professionele Ontwikkeling: EnAct organiseert evenementen, workshops en lezingen die bedrijven de kans bieden om hun expertise te delen en bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van studenten. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van uw branche.
  6. Netwerkmogelijkheden: Door partner te worden met EnAct kunt u uw netwerk uitbreiden en in contact komen met andere bedrijven en professionals binnen en buiten uw vakgebied.
  7. Betrokkenheid bij de Academische Gemeenschap: U kunt nauw betrokken raken bij de academische gemeenschap door partner te worden met EnAct. Dit biedt kansen om kennis en vaardigheden te delen en bij te dragen aan de groei van de volgende generatie.

Contact ons

  • E-mail: bestuur.enact.sce@saxion.nl
  • Social Media:
Scroll naar boven