Wie zijn wij!

Enact vertegenwoordigt een bruisende gemeenschap van studenten aan Saxion, specifiek op de Academie School of Commerce en Entrepreneurship. De naam “Enact” is een samenvoeging van “entrepreneurship” en “action”, wat onze kernwaarden weerspiegelt: ondernemerschap en actie.

Wat betekent Enact?

Enact staat voor meer dan alleen woorden. Wij moedigen ondernemerschap aan en geloven sterk in het nemen van concrete actie om verandering teweeg te brengen. Als studievereniging brengen we studenten samen die gedreven zijn om te ondernemen en actief te participeren in hun studietijd.

Waar staan wij voor?

Enact is geworteld in drie belangrijke pijlers:

  1. Binding van Studenten: Wij streven ernaar om een hechte gemeenschap te creëren waar studenten elkaar ontmoeten, inspireren en ondersteunen. De binding tussen studenten staat centraal, wat bijdraagt aan een stimulerende en vriendelijke omgeving.
  2. Ondernemerschap: Enact is toegewijd aan het bevorderen van ondernemerschap onder studenten. Of je nu een bedrijf wilt starten, deel wilt nemen aan ondernemende projecten, of gewoon geïnteresseerd bent in de ondernemerswereld, Enact biedt de ondersteuning en hulp die je nodig hebt.
  3. Vriendschappen en Connecties: Naast het bevorderen van ondernemerschap, geloven we sterk in het creëren van vriendschappen en connecties. Dit netwerk kan van onschatbare waarde zijn gedurende je studie en in je toekomstige carrière.

Missie

Onze missie is om studenten te verenigen, te ondersteunen in hun ondernemende ambities en een platform te bieden voor het ontwikkelen van waardevolle relaties. Wij willen een omgeving creëren waarin studenten kunnen groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Visie

Wij streven naar een toekomst waarin Enact bekend staat als de bruisende hub waar studenten samenkomen, ondernemen stimuleren en waar blijvende vriendschappen en connecties worden gesmeed. Samen bouwen we aan een gemeenschap die gedreven wordt door ondernemingszin en actie, waar studenten hun volledige potentieel kunnen benutten.

Bij Enact geloven we dat studententijd niet alleen draait om studeren, maar ook om het bouwen van ervaringen, relaties en ondernemende vaardigheden. Doe mee en ontdek hoe Enact jouw studietijd kan verrijken!

Scroll naar boven